2014-08-11 Mycket har hänt

Jag ska inte skriva om allt som hänt sedan sist jag skrev något på denna sida, men jag kan tala om att det är mycket som har hänt i mitt liv de senaste månaderna.
Det mesta berör privatlivet och eftersom jag även fyllde 50 för bara någon vecka sedan så är det säkert många som tror att det är en 50-års kris. Det är mycket möjligt att det är så, men det skulle lika gärna kunna ha hänt för 2 år sedan.
Man träffar nya människor och upptäcker nya möjligheter och framför allt inser man vad man vill göra innan man lämnar detta jordeliv. Att gå kvar i samma fotspår ger inte så mycket, utan man vill ibland ha en större förändring även om det även sårar andra människor, men ibland måste man vara lite egoistisk och tänka på sig själv. Jag tycker jag har tänkt så mycket på andra människor i hela mitt liv, men nu ska jag ta för mig själv och göra saker som jag själv vill.
Jag har bland annat börjat försöka lära mig lite Thailändska, men det är fruktansvärt svårt med alla uttal.

Denna sommar har varit otroligt varm och för mig även lite obehaglig eftersom jag inte kan sova när det är 27 grader i sovrummet.
Ska faktiskt bli skönt nu när hösten börjar närma sig. Jag tycker inte om vintern, och kan gärna vara utan den, men hösten tycker jag är fin när mörkret infaller och det är mörkt när man ska sova.

Skriver inget mer nu, men ska försöka vara lite mer aktiv och skriva när något händer.
Tjing, Tjing.

11 Aug 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)